Praktisch

Wil je een afspraak maken lees dan eerst even dit:

Voor mij is het belangrijk dat ik voor iedereen ruim de tijd kan nemen daardoor doe ik maar een beperkt aantal sessies op een dag. Mijn sessies geef ik in alle rust zonder gehaast. Voor mij geen ‘lopende band werk’ of snel de een na de ander de deur uitwerken omdat de volgende al staat te wachten.

Om kwaliteitsvolle sessies te kunnen waarborgen vraag ik dan ook om minimaal een uur van tevoren een afspraak te maken.

Vanzelfsprekend staat hygiëne voorop. Je mag voor de massage even douchen en uiteraard erna ook. Er zijn altijd schone handdoeken en er liggen frisse lakens op het bed.

Heb je een huidaandoening zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of een andere vorm van huiduitslag dan hoor ik dat graag voor je een afspraak maakt. Ik overleg even met je wat het precies is en of het mogelijk is om je toch te masseren. Over het algemeen geeft het geen problemen maar vermeld je het niet van tevoren dan bestaat de mogelijkheid dat ik je niet kan masseren.

Ik maak gebruik van huidvriendelijke geurloze olie.

Heb je een afspraak gemaakt dan ontvang je een berichtje met het adres ter bevestiging. Het kan voorkomen dat je iets eerder bent en dat is zeker geen probleem. Laat mij dat even weten en je hoort dan of je al terecht kan bij mij.

Ben je verhinderd of ben je niet op tijd laat dan ook zeker iets weten.

Om teleurstellingen te voorkomen wil ik je er vriendelijk maar toch dringend op wijzen dat intiem (seks) alle orale seksuele handelingen (pijpen,beffen) vingeren, zoenen niet mogelijk zijn. Het is onnodig om ernaar te vragen aangezien ik geen uitzonderingen maak. Een tantra beleving heeft hier absoluut niets mee te maken en dit zal alleen afbreuk doen aan de kwaliteit van de massage. Als je dit weet te respecteren dan zal je een onvergetelijk en aangename tantrasessie ervaren.