Contact/Locatie

Almere

Ik ontvang jou op een luxe locatie met inloopdouche en airco op de kamer. Dit is discreet gelegen op een rustig bedrijventerrein in Almere (muziekwijk) Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor deur. Zeer goed bereikbaar vanaf de A6 en de A1.

Bergen op Zoom

Ontvangst op een mooie locatie in een luxe kamer met douche.  Gelegen in het centrum van Bergen op Zoom met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. NS station op loopafstand. Goed bereikbaar vanaf de A4 en gelegen op de route van en naar Antwerpen (België).

Temse (België)

Ontvangst op een stijlvolle en discrete locatie te Temse, in een zeer mooie kamer met airco en douche.  Zeer goed bereikbaar vanaf de E17, op 5 minuten van de afrit Temse. Circa 20 minuten vanaf Antwerpen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Info en afspraken

Indien je mij niet bereiken kan ben ik bezet en kan ik helaas niet de telefoon beantwoorden. Je mag dan een berichtje sturen als ik je mag terugbellen of je probeert het later nog eens. Uit respect voor jouw privacy zal ik zelf nooit terugbellen.

Graag bellen met nummerherkenning.