Massages/Tarieven

Een tantrasessie beleef je met alle zintuigen. Met warme olie, zachte muziek, sfeervol kaarslicht en vlinderzachte aanrakingen verwen ik jouw hele lichaam. Dit zorgt ervoor dat je een uniek en intens gevoel van welzijn zal ervaren tijdens maar ook zeker na de massage. De sessie wordt afgesloten met een lingam of yoni massage met een zeer intens handmatig hoogtepunt als ontlading van de erotische spanning die tijdens de tantrasessie langzaam wordt opgevoerd.

Tijdens de tantrasessie ben jij de ontvanger en ik de gever. Mits met respect zijn wederzijdse omhelzingen en strelingen zeker welkom. Aanrakingen tussen de benen, de borsten en gezicht zijn niet toegestaan.

Bij mij zijn dames, heren en koppels welkom.

Hieronder de twee soorten massages die bij mij mogelijk zijn.

 • Tantra sessie op de massagetafel waarbij enkel jij ontkleed bent, deze sessie is volledig op jou gericht en ervaar jij de ultieme tantra beleving onder mijn zachte, speelse en uitdagende aanrakingen.
  -45 min € 120,00
 • Tantra sessie op bed waarbij wij beiden naakt zijn en ik de bovenstaande tantra beleving naar nog een intenser niveau zal brengen en niet alleen met mijn handen maar ook met mijn lichaam jou volledig zal masseren.
  -30 min € 100,00
  -45 min € 130,00
  -60 min € 150,00
  -90 min € 225,00

Tarieven voor koppels zijn op aanvraag.